Criminaliteit

Criminaliteit: Voor rechtshulp bij strafzaken als verdachte kunt u een strafrecht advocaat inschakelen via Het Juridisch Meldpunt.

Ook voor rechtshulp bij cold case zaken kunt u als verdachte of ten onrechte veroordeelde een strafrecht advocaat inschakelen via Het Juridisch Meldpunt.

Bij vermiste personen waarvan u denkt dat de Politie te weinig doet om ze te vinden kunt u terecht bij SOS Vermist. Het initiatief is van Advocaten Sébas Diekstra en Robert van der Laan. Zij hebben een team van speurhondenbegeleiders, deskundigen op het gebied van digitale naspeuringen en forensische opsporing alsmede oud-rechercheurs samengesteld.

Jaarlijks overlijden in Nederland tientallen mensen zonder duidelijke doodsoorzaak. Dat komt volgens patholoog-anatoom Frank van de Goot omdat er te weinig autopsies worden uitgevoerd. Samen met strafrechtadvocaat Sébas Diekstra, oud-rechercheur Dick Gosewehr en andere forensisch experts duikt hij op vrijwillige basis in dossiers van verdachte sterfgevallen. Nabestaanden kunnen hun zaak indienen op doodsoorzaakonbekend.nl. Het team gaat die dan nader onderzoeken.

Contra-expertise en Opsporingswerk, Forensisch Biometrisch– en Digitaal onderzoek laten verrichten door digitale, privé-, bedrijfsrecherche, drone forensic, forensisch accountant, forensisch onderzoeksbureau en forensisch LAB.

Criminaliteit van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M O P R S T U V W Z