Civiel Recht Advocaat

Civiel Recht Advocaat inschakelen via Het Juridisch Meldpunt. 

Meld.nl beoordeelt welke oplossing het meest geschikte is voor uw probleem. Afhankelijk van het probleem zal de melding worden aangenomen door een advocaat, jurist, recherche-detectivebureau, (forensisch) onderzoeksbureau of een andere dienstverlener die uw probleem kan oplossen.

Het is van belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening dat de verstrekte informatie juist en betrouwbaar is. Uw aanvraag doorloopt hiervoor een screening. Screening voorkomt onduidelijkheid en stelt ons in staat om een juiste analyse van uw probleem te maken. Meld.nl kan hierna gerichter zoeken naar de juiste oplossing voor uw probleem. Afhankelijk van uw situatie kan de dienstverlener die uw melding aanneemt (preventie)adviezen geven, schadevergoeding eisen, als mediator optreden, documenten opstellen, onderzoek doen en procedures opstarten. 

Voor de (juridische) screening brengen wij voor zakelijke als particuliere klanten eenmalig €4,40 (excl. BTW) kosten in rekening. U kunt de screeningskosten veilig en eenvoudig betalen met iDEAL. Nadat wij uw persoonsgegevens en de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons het screeningsformulier per e-mail opgestuurd. Deze kunt u volledig ingevuld naar ons verzenden.  

Doe hier uw aanvraag>>>

Privaatrecht of civiel recht is het recht dat tussen burgers onderling reguleert. Dit hoeft niet alleen om natuurlijke personen te gaan, het civiel recht geldt ook voor rechtspersonen en de overheid wanneer die niet als overheid handelt. Bij Het Juridisch Meldpunt kunt u terecht voor allerhande civiele kwesties, zoals arbeidsrecht, contractenrecht, verbintenissenrecht, jeugdrecht, incassozaken, etc. 

Het Juridisch Meldpunt zoekt in civiele zaken altijd naar de beste, snelste en minst kostbare procedure. Wij vermijden zoveel mogelijk langdurige en nodeloze procedures en doen ons uiterste best om geschillen te voorkomen en zo nodig buitengerechtelijk af te doen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het opstellen van uw contracten en algemene voorwaarden. Dat voorkomt vaak discussies op een later moment. Schakel ons Civiel Recht Advocaat in. 

Civiel Recht Advocaat van A t/m Z

A B C E F G H I K L M N O P R S V W Z