Het Juridisch Meldpunt


Schakel advocaten in van Het Juridisch MeldpuntHet Juridisch Meldpunt is het landelijke platform waar advocaten zijn aangesloten die op alle rechtsgebieden rechtshulp kunnen bieden. Advocaten van ons meldpunt zijn ervaren en gespecialiseerd op alle rechtsgebieden. Bent u gedagvaard, moet u bezwaar of beroep instellen tegen ‘n overheidsbesluit, is er een geschil met uw werkgever, heeft u letselschade opgelopen, behoefte aan mediation bij uw echtscheiding, conflict met uw verzekeraar, contactverbod opleggen, kort geding aanspannen? Zowel op het gebied van privaatrecht al publiekrecht bieden wij juridisch hulp. Heeft u juridisch hulp nodig? Klik dan hierop. 

Op het landelijke platform zijn advocaten aangesloten die op alle rechtsgebieden rechtshulp kunnen bieden. Advocaten van Het Juridisch Meldpunt zijn ervaren en gespecialiseerd op alle rechtsgebieden. Daarnaast zijn forensisch onderzoeksbureau’s en recherchebureaus aangesloten op het netwerk die o.a. forensisch opsporingswerk en contra-expertise uitvoeren.

Bij Netwerk kunt u meldingen van rechtshulp doorgeven aan gespecialiseerde juristen en advocaten die ruime ervaring en deskundigheid beschikken op de volgende gebieden:

Het Juridisch Meldpunt van A t/m Z

A B C D E F G H I K L M O P S T U V W Z