Strafrecht Advocaat


Strafrecht advocaat van Het Juridisch Meldpunt. 

Strafrecht Advocaten van Het Juridisch Meldpunt staan u bij als u verdacht wordt van de volgende feiten: diefstal, drugscriminaliteit, economisch strafrecht, fiscaal strafrecht, fraude, geweld, mensenhandel, moord & doodslag, terrorisme, verkeersstrafrecht, wapens & munitie en zeden. (scroll verder voor de complete strafrecht lijst)

Heeft Justitie en politie u in het vizier, hebben ze plannen om u voor ‘n tijdje op te sluiten en wilt u koste wat het kost u celstraf of boete voorkomen, dat uw rechten als verdachte bewaakt wordt en dat u ‘n eerlijk proces tegemoet gaat, dan is het aan te raden om ‘n strafrecht advocaat an Het Juridisch Meldpunt in te schakelen voordat u in hechtenis genomen word. Ook als u verhoord moet worden door de Politie, dan is het raadzaam om u bij te laten staan door één van de advocaten van Het Juridisch Meldpunt. 

Heeft u ‘n dagvaarding ontvangen om ter zitting van een rechter te verschijnen; is er ‘n huis doorzoeking geweest, zijn uw goederen in beslag genomen, rijbewijs ingevorderd, moet u als getuige verschijnen op de rechtbank, bij verstek veroordeeld, strafbeschikking of sepotbrief ontvangen, wil justitie de opgelegde taakstraf omzetten in celstraf, alle strafrecht zaken nemen wij aan. 

Als u als slachtoffer van een misdrijf twijfelt om aangifte te doen tegen de verdachte, dan kan onze advocaat u juridisch ondersteunen om die stap te nemen. Als het Openbaar Ministerie na uw aangifte besluit om de zaak voor de strafrechter te laten komen dan kunt u bij een strafrechtelijke procedure zich in een strafzaak als benadeelde partij voegen als u schadevergoeding verlangt vanwege de materiële en immateriële schade die u heeft opgelopen. Zou er geen sprake zijn van een strafzaak of zou de schadebepaling te gecompliceerd zijn om in een strafzaak behandeld te worden dan kunt u via een civiele procedure de rechter vragen om aansprakelijkheid van de tegenpartij vast te stellen en een oordeel te geven over de hoogte van de schadevergoeding. 

Strafrecht Advocaat van A t/m Z

A B C D E F G H I J K L M O P R S T U V W Z